Bluetooth kulaklık ilk alındığında şarj edilmeli mi?

Makaleler
1
Arkadaşlar Anker'in Q10 model kulak üstü kulaklığını aldım. Kullanmadan önce %100 dolana kadar şarj etmek iyi olur mu yoksa direkt kullanılabilir mi? Pil yönünden vs. bir sıkıntı olur mu?

Yeni alınan teknoloji ürünlerini tamamen şarj etme olayı eskide kaldı. Artık öyle bir şeye ihtiyaç yok.

Arkadaşlar Anker'in Q10 model kulak üstü kulaklığını aldım. Kullanmadan önce %100 dolana kadar şarj etmek iyi olur mu yoksa direkt kullanılabilir mi? Pil yönünden vs. bir sıkıntı olur mu?
Bildiğim kadarıyla bir ürünü ilk alanda %100 şarj edin dolunca da biraz prizde bekletin efsanesi eski tip pillerle (nikel vb.) ilgili, Lityum-İyon pillerde böyle bir şey yok. Yine de bir kullanım klavuzuna bakın.

Öyle bir şeye ihtiyaç yok. Eskidendi o. Şu an kullanın şarj %0'a gelsin kapansın(ki şarjını bitirebilirsineniz ).Sonra %100'e kadar şarj edin.

Yeni pillerde %20-80 arasında kullanmak en iyisiymiş diye okudum bir kaç yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…