Çözüldü Bluetooth kulaklık kaç watt adaptör ile şarj edilmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xxkomutanxx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bluetooth kulaklık aldım ve kulaklığı kaç watt adaptör ile şarj etmeliyim? Çünkü aklıma takılan şey acaba yüksek watt adaptör ile kulaklığı şarj edersem kulaklığın bataryası zarar görür mü? Benim telefonumun bataryası 67 watt sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu bilgi doğru mu? Yoksa ona göre düşük wattlı adaptör almayı düşünüyorum. Size inanmadığımdan değil kulaklığa bir şey olmasından korkuyorum çünkü hocam.

Merak etmeyin hocam. Eğer dediğiniz gibi bir olay olsaydı her cihaz yanardı. Her şarjlı üründe elektrik akımını kontrol eden devre bulunur. Şahsen bende JBL TUNE660 kulaklığım 30 watt ile şarj olmasına rağmen ona 100 wattlık adaptör takıyorum ve yillardır hiç sorun yaşamadım. Ayrıca akıllı priz ile yaptığımda da adaptör 100 watt olmasına rağmen 27 - 30 watt arası değerler aldığını gözlemledim.
Merhaba. Bluetooth kulaklık aldım ve kulaklığı kaç watt adaptör ile şarj etmeliyim? Çünkü aklıma takılan şey acaba yüksek watt adaptör ile kulaklığı şarj edersem kulaklığın bataryası zarar görür mü? Benim telefonumun bataryası 67 watt sorun olur mu?

Merak etme o sadece yeterli miktarda elektrik alır. 500 watt adaptör taksan bile o sadece gerekli olduğu kadar elektriği çeker.

Hocam var ise powerbankle şarj edin,kafanız rahat olur.

Merak etme o sadece yeterli miktarda elektrik alır. 500 watt adaptör taksan bile o sadece gerekli olduğu kadar elektriği çeker. u bilgiden emin misiniz? Ona göre yeni adaptör alacağım düşük wattlı çünkü aklıma takıldı da.

Bu bilgi doğru mu? Yoksa ona göre düşük wattlı adaptör almayı düşünüyorum. Size inanmadığımdan değil kulaklığa bişey olmasından korkuyorum çünkü hocam.

Bu bilgi doğru mu? Yoksa ona göre düşük wattlı adaptör almayı düşünüyorum. Size inanmadığımdan değil kulaklığa bir şey olmasından korkuyorum çünkü hocam.

Merak etmeyin hocam. Eğer dediğiniz gibi bir olay olsaydı her cihaz yanardı. Her şarjlı üründe elektrik akımını kontrol eden devre bulunur. Şahsen bende JBL TUNE660 kulaklığım 30 watt ile şarj olmasına rağmen ona 100 wattlık adaptör takıyorum ve yillardır hiç sorun yaşamadım. Ayrıca akıllı priz ile yaptığımda da adaptör 100 watt olmasına rağmen 27 - 30 watt arası değerler aldığını gözlemledim.

Çözüm
Merak etmeyin hocam. Eğer dediğiniz gibi bir olay olsaydı her cihaz yanardı. Her şarjlı üründe elektrik akımını kontrol eden devre bulunur. Şahsen bende JBL TUNE660 kulaklığım 30 watt ile şarj olmasına rağmen ona 100 wattlık adaptör takıyorum ve yillardır hiç sorun yaşamadım. Ayrıca akıllı priz ile yaptığımda da adaptör 100 watt olmasına rağmen 27 - 30 watt arası değerler aldığını gözleml
Sağolun hocam içimi rahatlattınız valla artık gönül rahatlığıyla kulaklığımı şarj edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı