Bluetooth kulaklık kullanınca ping uçuyor

Furkan1071

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımın kendi Bluetooth'u yok bu yüzden Bluetooth 5.3 dongle kullanıyorum. İnternete ise kablolu bağlanıyorum ve TurkNet'in 1Gbps paketini kullanıyorum. Kulaklığım ise Bluetooth 5.1 sürümde. Sorun şu, bilgisayarımda Bluetooth kulaklığı kullandığımda Online oyuna girersem ping değerim 300'lere kadar çıkıyor. Neden olabilir? Nasıl çözerim?

Parazitlenme olabilir. Dongle'ı ethernetten uzak bir çıkışa bağlarsanız bir ihtimal çözülebilir. İlginç bir problemmiş.

Parazitlenme olabilir. Dongle'ı ethernetten uzak bir çıkışa bağlarsanız bir ihtimal çözülebilir. İlginç bir problemmiş.
Cevap için teşekkür ederim, dongle ethernet girişinden uzakta. Monitörün yanına uzanan usb uzatma kablosu var ona takılı. Mouse'un 2.4 ghz kablosuz dongle'ı var. O yüzden olma ihtimali var mı?

Cevap için teşekkür ederim, dongle Ethernet girişinden uzakta. Monitörün yanına uzanan USB uzatma kablosu var ona takılı. Farenin 2.4 GHz kablosuz Dongle'ı var. O yüzden olma ihtimali var mı?

Hepsi olabilir, tahmin yürütmek zor. Modemden gelen kabloyu değişirseniz bir çözüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…