Bluetooth kulaklık laptopa bağlanınca internet yavaşlıyor

MetoB4BEY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı=Nvidia GeForce 940M
İşlemci=Intel Core i5 5200U
HDD=ST750LM022 HN-M750MBB
İşletim Sistemi=Windows 10
Meslek
Yazılım Mühendisliği
İyi Sosyaller Technopat ailesi. Elimde Bluetooth kulaklık var ve bu kulaklığı bilgisayara bağladığımda sinyal çakışması yüzünden internet bağlantım sürekli kopuyor ve aşırı ağırlaşıyor. Bilgisayarım 5G desteklemiyor sadece modemde 5G desteği var ve şu anlık Bluetooth adaptörü alamam. Bu durumu başka nasıl çözebilirim? (kablolu kullan diyecekseniz hiç yazmayın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller Technopat ailesi. Elimde Bluetooth kulaklık var ve bu kulaklığı bilgisayara bağladığımda sinyal çakışması yüzünden internet bağlantım sürekli kopuyor ve aşırı ağırlaşıyor. Bilgisayarım 5G desteklemiyor sadece modemde 5G desteği var ve şu anlık Bluetooth adaptörü alamam. Bu durumu başka nasıl çözebilirim? (kablolu kullan diyecekseniz hiç yazmayın.)

Kablosuz kulaklık 2.4 GHz frekansını kullanacağı için çakışma oluyordur normal hocam. Şimdi size 3 seçenek oluşturuyorum hangisini tercih ederseniz karar sizin.

1- bilgisayarı Ethernet kablosu ile modeme bağlayabilirsiniz.

2- modem mesafesi elverişli ise 5 GHz'li 1200 Mbps Wi-Fi USB alabilirsiniz.

3- kablolu kulaklık kullanabilirsiniz.

4- eğer kullanıyorsanız kablosuz mouse da 2.4 GHz kullandığı için internet hızınızı etkiler.

Bunlardan başka başarılı bir alternatif yok maalesef.

Kablosuz kulaklık 2.4 GHz frekansını kullanacağı için çakışma oluyordur normal hocam. Şimdi size 3 seçenek oluşturuyorum hangisini tercih ederseniz karar sizin.

1- bilgisayarı Ethernet kablosu ile modeme bağlayabilirsiniz.

2- modem mesafesi elverişli ise 5 GHz'li 1200 Mbps Wi-Fi USB alabilirsiniz.

3- kablolu kulaklık kullanabilirsiniz.

4- eğer kullanıyorsanız kablosuz mouse da 2.4 GHz kullandığı için internet hızınızı etkiler.

Bunlardan başka başarılı bir alternatif yok maalesef.
Tamamdır hocam teşekkürler hayırlı günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı