Bluetooth kulaklık masaüstü PC için alınabilir mi?

Yer
Old Joilet
Daha fazla  
Şunu merak ediyorum, Gaming değil de müzik odaklı BT bir kulaklık alırsam, kasa için de düzgün kaliteli bir BT dongle alırsam hissetmeyeceğim bir seviyede gecikme ile oynayabilir miyim?

Profesyonel oynamıyorum, sadece istediğim şey ateş ettikten sonra gelmesin ses, böyle bir şey yapabilir miyim?

Kaliteli bir BT dongle ile mümkün olacağını düşünüyorum.

Dark marka BT 5.0 USB dongle ile Anker Q30 kulalnıyorum, oyunlarda hatırısayılır bir gecikme oluyor. CS2 de öldükten sonra ateş sesi geliyor. cs oynarken kablo ile bağlayıp bu sorunu çözüyorum.

Havit H630BT Pro kulaklık ile bunu denedim TP-Link UB500 adaptörüm var. Valorant üzerinden denemiştim. Aman aman bir gecikme hissettirmedi. Oyun modu vesaire bulunmuyordu olsa bile PC de ne gibi bir etkisi olurdu bilmiyorum. Şahsen kullanılabileceğini düşünüyorum.

Alınabilir hatta daha iyi olur kabloya bağlı yaşmasıın kasayı da istesiğn yere koymaktan çekinmesin ama logitech razer gibi sağlam marka al ucuz alırsan sıkıntı yaşarsın

Her oyunda kablolu kulaklık daha önemli. AirPods bile en az gecikmeyi sağlamasına rağmen mesela gecikme yaşatıyor. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabilen kafaüstü kulaklıklardan önerebilirim bir dongle denemesi yerine.

Alınabilir hatta daha iyi olur kabloya bağlı yaşmasıın kasayı da istesiğn yere koymaktan çekinmesin ama Logitech Razer gibi sağlam marka al ucuz alırsan sıkıntı yaşarsın

Benim sorduğum soru kablosuz değil, BT kulaklık. Zaten SS Arctis 7+ kullanıyorum. Ben deli gibi müzik dinleyen biriyim o yüzden tamamen müzik odaklı bir şey almak istiyorum fakat oyunda oynayabilecek miyim onu sormak istedim. @Burak Karabal hocam anlatmış zaten, biraz daha araştıracağım bu konuyu. Teşekkürler cevaplar için.

Hocam antenli model mi yoksa düz olan mı, antenli olan 400 TL ve 5.3 destekliyormuş. Eğer bundan alırsam bence güzel olabilir diye düşünüyorum, araştıracağım.

Dosya Ekleri

• IMG_6147.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 20

Bendeki düz model hocam antenli model muhakkak daha iyidir.

Bu arada anlam veremediğim bir şekilde ürün bilgisayarda 5.3 olarak geçiyor. Kutusunda 5.0 yazıyor. Hangisi geçerli bilmiyorum.

5.0 mış düz olanı, 5.3 gayet okeydir diye düşünüyorum, bakınacağım sağ ol hocam ‍.

Çok daha mantıklı olur evet.

En azından UB500 Plus modelinin 5.3 olduğu kesin UB500 modeli 5.0 mı 5.3 mü anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…