Bluetooth kulaklık mikrofonu aktifleşince tüm sesler gidiyor

Daha fazla  
Sony WH-CH500 Bluetooth Kulaklık sahibiyim ve bilgisayarımda da yararlanabilmek için Bluetooth adaptör satın aldım. Fakat başlıkta da belirttiğim üzere mikrofonu devreye girer girmez kulaklığın bütün sesi kesiliyor buna karşının sesi de dahil. Test etmek için müzik açıyorum hiçbir sıkıntı yok ta ki Discord, Skype gibi iletişim uygulamalarında sohbet başlatana kadar.

Çıkış sesi Stereo olarak gözükürken giriş sesi Hands Free AG Audio olarak gözüküyor.

Aynı kulaklığa sahibim. Kulaklıkta aptX teknolojisi olmadığı için Stereo ile birlikte mikrofon kullanılamıyor. Bu yüzden hem giriş hem çıkış aygıtlarından Hands-free modlarını devre dışı bırakıp harici bir mikrofon kullanarak çözüyorum. Eğer hands-free kullanırsanız mikrofon için, kulaklıktan duyduğunuz ses kötü olacaktır. Hands-free teknolojisi telefon ile konuşmak için tasarlanmış.

Aynı kulaklığa sahibim. Kulaklıkta aptx teknolojisi olmadığı için stereo ile birlikte mikrofon kullanılamıyor. Bu yüzden hem giriş hem çıkış aygıtlarından hands-Free modlarını devre dışı bırakıp harici bir mikrofon kullanarak çözüyorum. Eğer hands-Free kullanırsanız mikrofon için, kulaklıktan duyduğunuz ses kötü olacaktır. Hands-Free teknolojisi telefon ile konuşmak için tasarlanmış.

Bende v moda boom Pro alarak bu sorunu cozmeyi dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı