EminKaratas Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlıyorum ses var fakat mikrofonu çalışmıyor. (Masaüstü PC, Bluetooth dongle ile bağlıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2021
Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlıyorum ses var fakat mikrofonu çalışmıyor. (Masaüstü PC, Bluetooth dongle ile bağlıyorum.)
Mipgarss Femtopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 EminKaratas dedi: Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlıyorum ses var fakat mikrofonu çalışmıyor. (masaüstü PC, Bluetooth dongle ile bağlıyorum.) Genişletmek için tıkla... Aga çözebildin mi?
EminKaratas dedi: Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağlıyorum ses var fakat mikrofonu çalışmıyor. (masaüstü PC, Bluetooth dongle ile bağlıyorum.) Genişletmek için tıkla... Aga çözebildin mi?
EminKaratas Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 yok hayır
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 3 Temmuz 2023 #4 Çözebildiniz mi ? Aynı sorundan muzdaribim.