caraxess Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #1 Bluetooth kulaklık aldım fakat sesim kulaklığa geri geliyor. Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Bunun bir çözümü olmalı herhalde çünkü 1K para verdim bu kulaklığa Son düzenleme: 10 Temmuz 2021
Bluetooth kulaklık aldım fakat sesim kulaklığa geri geliyor. Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Bunun bir çözümü olmalı herhalde çünkü 1K para verdim bu kulaklığa
Çözüm F F Furkan1461 10 Temmuz 2021 caraxess dedi: Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer.
caraxess dedi: Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer.
Tarık Z Zeptopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Makaleler 1 10 Temmuz 2021 #2 Ayarlardan kulaklığın mikrofonunun seçili olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.607 Çözümler 83 10 Temmuz 2021 #3 caraxess dedi: Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer. Artı 0 Eksi Çözüm
caraxess dedi: Hands Free modunu kapattığımda ise kulaklığın mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer.
KS KS caraxess Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #4 Furkan1461 dedi: Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer. Genişletmek için tıkla... Bunu bir çözümü yok yani anladığım kadarıyla. Öyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Bluetooth kulaklıklarda mikrofonu kullanabilmek için açık olması gerek diye biliyorum, normalde mikrofon kullanıldığında mono moda geçer. Genişletmek için tıkla... Bunu bir çözümü yok yani anladığım kadarıyla. Öyle mi?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.607 Çözümler 83 10 Temmuz 2021 #5 caraxess dedi: Bunun bir çözümü yok yani anladığım kadarıyla öyle mi? Genişletmek için tıkla... Eğer mono moda kendi geçmiyorsa kendiniz mono moda alın ama ses streo'ya göre kötü olacaktır. Artı 0 Eksi
caraxess dedi: Bunun bir çözümü yok yani anladığım kadarıyla öyle mi? Genişletmek için tıkla... Eğer mono moda kendi geçmiyorsa kendiniz mono moda alın ama ses streo'ya göre kötü olacaktır.