Bluetooth kulaklık nasıl şarj edilir?

Kemal_001

Decapat
Bluetooth kulaklığı nasıl şarj edebilirim? Kulaklığı şarj ederken kutu içinde mi etmeliyim? Bilen biri ayrıntıları ile anlatabilir mi?

Bluetooth kulaklığı nasıl şarj edebilirim? Kulaklığı şarj ederken kutu içinde mi etmeliyim? Bilen biri ayrıntıları ile anlatabilir mi?
Kulaklığın kutusundan bir sarj aleti çıkması gerekiyor zaten. O sarj kablosu ile kutuyu sarj edeceksiniz. Kutunun içine koyarakta kulaklıkları sarj edeceksiniz.

Hangi model aldığına bağlı. Kendi üzerinde şarj girişi olup saklama kutusu olmayan modeller de var. Ama genelde eğer Airpods mantığıyla bir kulaklık aldın diyelim, sen kutuyu şarj edersin sadece. Kulaklıkları o kutu içine koyduğun anda kulaklıkları şarj olmaya başlar. Kutu bir kere tam şarj olduğunda kulaklıkları da ortalama 2 veya 4 kere tam şarj edebilir.

Lenovo thinkplus xt89 marka aldım peki kutunun şarjının dolduğunu vs. Işıktan mı anlayacağım,bir de sıradan orijinal bir şarj adaptörü ile mi edeyim?

1. Kutunun kapağını aç
2. Kulaklıklarını kutunun içine koy
3. Kutunun kapağını kapat
4. Kutunun şarj soketine şarj kablosunu bağla hocam.

Kulaklıklar kutusunjn içinde mi solsun şarj esnasında peki dışında mı?

1. Kutunun kapağını aç
2. Kulaklıklarını kutunun içine koy
3. Kutunun kapağını kapat
4. Kutunun şarj soketine şarj kablosunu bağla hocam.

Kulaklıklar kutusunjn içinde mi solsun şarj esnasında peki dışında mı?
Peki dostum çok sağol da birşey daha soracağım şimdi bu kulaklığı hıc şarj etmedim yani ilk kez kullanıyorum Bluetooth ile bağlandığın da şarjı %100 olarak görünüyor ben şimdi şarj edeyim mi kutusunu yoksa ilk kullanım da boşaldıktan sonra mi şarj edeyim,bir de mesela şarjı 100 kulaklığın ve kutu içerisindeyken sürekli elektriğe maruz kalırsa batarya dolu olmasinq rağmen zararı olur mu? Bilmediğimden soruyorum çok sağolunnn

Kulaklıklar şarj esnasında kutunun içinde dursun. Kutunun içinde durmasa da sorun teşkil etmez. Kutusu şarj olurken kulaklığı kullanabilirsiniz. Kulaklığın kutusunu USB portu ile şarj edin, adaptör kullanmayın. Kutunun şarjı dolduktan sonra daha fazla şarj etmeyin. Eski telefonlardaki batarya mantığı gibi düşünmeyin çok fazla ilgi gerektiren aletler değiller, şarjı azaldığında şarja takın, şarjını sıfırlamanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…