MehmetReis Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar aşağıda bir ürün paylaştım. Güzel gözüküyor ama ithalatçı garantili falan yazıyor. Sizce güvenilir mi? Çakma olma ihtimali var mı? Çünkü fiyatı çok düşmüş. JBL TWS 5.0 Kablosuz Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL JBL TWS 5.0 Kablosuz Kulakiçi Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
Arkadaşlar aşağıda bir ürün paylaştım. Güzel gözüküyor ama ithalatçı garantili falan yazıyor. Sizce güvenilir mi? Çakma olma ihtimali var mı? Çünkü fiyatı çok düşmüş. JBL TWS 5.0 Kablosuz Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL JBL TWS 5.0 Kablosuz Kulakiçi Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Temmuz 2020 #2 Bana şüpheli geldi. O fiyata Haylou GT 1 öneririm. Riske girmeye gerek yok.