Bluetooth kulaklık önerisi

ackermana

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: Hp Victus 15-fa1034nt

İşlemci
Intel® Core™ i5-13500H

Ekran Kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6gb (Mobil)

Ram
16 GB DDR4-3200 MT/s (2 x 8 GB)

Depolama
512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD

Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A 27-inç, QHD(2560x1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), 1ms (GTG), 10-bit renk derinliği
Meslek
Bilişim Sistemleri Mühendisliği
Dostlarım herkese merhaba,
Birinin tavsiyesi ile Ortadaki Nothing Ear(Stick) modelini aldım ve bugün kullanmaya başladım ama kalitesinden hiç memnun değilim, ses seviyesi rezalet neredeyse. Bir tekrar hatırladım neden düz değil de silikonlu model kullanmam gerektiğini, çünkü bu tarz modeller benim kulağımdan düşüyor. Şimdi onu es geçersek aşağıdaki modelleri kullanan veya başka önerisi olan varsa çok makbule geçer, yardım lazım
(iPhone kullanıyorum, o yüzden Samsung FE'de sorun yaşar mıyım diye de düşünüyorum. Deneyimi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.)

Selamlar. Anker R50İ anc öneririm. Ama yeni çıkan qcy melobuds pro da güzel şeyler vaad ediyor. Silikonsuz kulaklık alarak hata etmişsin ondan müzik zevki alamazsın. Bir süre buds FE kullandım fakat arızalandı ve servis bana galaxy buds 3 pro verdi . Şuan onuda kullanıyorum Buds FE nin ses yüksekliğini ve bass kalitesini beğenmemiştim zaten. ama Buds 3 pro gerçekten iyi. Elimde bir de QCY T13 ANC var ama oda arızalandı servisde şuan. Onu da önerirdim ama T13 ler genel anlamda sıkıntılı bende başka modelle değişim istedim servisten.

Bende Soundpeats Air4 pro var ses kalitesi çok iyi, tek eksiği şarjının az gitmesi.
H2 vardı bende evet şarjı az gidiyor bunların. kardeşime verdim onuda

T13 alınmaz, bende de T13 ANC vardı ve servise gönderdim bozulunca. Hem bu, hem de Nothing Ear 2 kullanmış biri olarak tercihim Air 4 Pro olurdu ses için, 2-2.5 saat civarı şarj yeterli ise en iyi seçenek bence bu. 2k altına bulunursa alınabilir, 2500tl pahalı gibi. Geçen amazon indirimnde 1.4k'ya düşmüştü.

Servis ne yaptı. Ben yolladım bir şeyi yok deyip geri yolladılar sonra yine arıza verdi yoladım bu sefer değiştirdiler ama yenisinde de problem yaşadım. Sürekli bağlantı kopuyordu T13'lerde genel bir sıkıntı var sanırım özellikle ANC modellerinde. Aslında güzel kulaklık ses kalitesi olsun konuşma olsun memnundum

Teki bağlanmıyordu onu değiştirdiler ben de sonra başkasına verdim zaten. Bir daha qcy almam.

internet üzerinde çok fazla buds fe'nin kolay bozulduğuna dair şikayet ve başlıklar var forumlarda, ben ilk defa samsung deneyimliyorum bu teknik servis işleri falan nasıl her şehirde bulunabiliyor mu ? ve size nasıl buds fe bozulunca buds 3 pro verdiler detaylandırırsanız çok sevinirim

Bozuk kulaklığı servise verdim. Yetkili Samsung servisiydi 2 gün içinde beni aradılar kulaklık hazır dediler. Gittim almaya elime başka bir kutu verdiler. Dedim ki, bir yanlışlık var benim kulakligim bu değil ben Buds FE verdim siz Buds 3 Pro veriyorsunuz dedim. tekniker bir yanlışlık yok Buds FE şu an yok size bunu veriyoruz dedi. Biraz şans diyelim ama Buds FE nin patladigina dair bir haber yayılmıştı. Buds FE ler sıkıntılı bende de sağ kulaklık cızırtı yapiyordu belki benimki de patlayacakti

Honor choice X5 Pro kullanıyorum iPhone ile tamamen uyumlu çalışıyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…