N NARKOZZ Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 30 24 Mayıs 2020 #11 Xiaomi telefon kullanıyorum zaten xiaomininkini alacagim daha sonra saolun
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 27 Mayıs 2020 #12 NARKOZZ dedi: Bluetooth kulaklık almayı dusunuyorum da hosuma giden model vardi patlar falan dediler. Almali miyim patlama riski ne kadar? Genişletmek için tıkla... Sanırım sizin bahsettiğiniz model airpods çakması çinde üretilen kulaklıklar. Almayın derim onun yerine teknosa da sony çatısı altında satılan kablolu kulaklıkları almanız. Hiç denemedim ama ses kalitelerinin güzel olduğu söyleniyor.
NARKOZZ dedi: Bluetooth kulaklık almayı dusunuyorum da hosuma giden model vardi patlar falan dediler. Almali miyim patlama riski ne kadar? Genişletmek için tıkla... Sanırım sizin bahsettiğiniz model airpods çakması çinde üretilen kulaklıklar. Almayın derim onun yerine teknosa da sony çatısı altında satılan kablolu kulaklıkları almanız. Hiç denemedim ama ses kalitelerinin güzel olduğu söyleniyor.