Bluetooth kulaklık PC'ye nasıl bağlanır?

Makaleler
12
Ben Bluetooth kulaklık aldım PC'ye bağlamak istiyorum. Aparat falan mı almam gerekiyor yoksa B550M-K da var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında Bluetooth özelliği yoksa BT adaptörü alman gerekli. B550M-K'da yok. Önerim:

Bir hafta önce aldım ve çok iyi sorunsuz çalışıyor TWS kulaklığımla. SBC ve AAC codec destekliyor bu adaptör.
Windows 10 kullanıyorsan SBC, 11 kullanıyorsan AAC üzerinden ses aktarımı yapıyor çünkü Windows 10 AAC desteklemiyor.

Windows 11 kullanıyorum kulaklığım, Soundpeats Air 3 mikrofunu falan da kullanabilirmiyim?

Air 3 AAC destekliyor. Ses kalitesi olarak da sorun yaşamazsınız ayrıca evet ben TWS kulaklığımla aynı adaptörle mikrofonu kullanabiliyorum Discord'da vs.
Teşekkürler.

Attığınız linktekini bugün aldım hocam, 130 TL de bonus varmış 38 TL gibi fiyata almış oldum.

Son düzenleme:
Anakartında Bluetooth desteği olmayanlar için alınmasını önerir misiniz bu attıklarınızın? Şuanlık pek Bluetooth ihtiyacım yok gibi ama ne gibi şeyler için lazım olabilir?

Anakartında Bluetooth desteği olmayanlar için alınmasını önerir misiniz bu attıklarınızın? Şuanlık pek Bluetooth ihtiyacım yok gibi ama ne gibi şeyler için lazım olabilir?
Evet zaten tam olarak onun için alınıyor. Anakartınıza Bluetooth desteği kazandırmak için. TWS bir kulaklığınız varsa ve bağlamak isterseniz ya da Bluetooth hoparlör vs. BT ile çalışan her şeyi bağlayabilirsiniz lazım olabilir.

Ürün elime ulaştı bugün, kulaklığı bağladım bir sorun yok. Dolby Atmos'ta çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…