B BatuhanBaruonu Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 60 31 Ağustos 2020 #1 Öncelikle merhaba. Yeni bir Bluetooth kulaklık aldım fakat kulaklığı kullanırken Discord'da bir konuşmaya girince oyunun sesleri kapanıyor konuşmadan çıkınca sesler geri geliyor yardım eder misiniz?
Öncelikle merhaba. Yeni bir Bluetooth kulaklık aldım fakat kulaklığı kullanırken Discord'da bir konuşmaya girince oyunun sesleri kapanıyor konuşmadan çıkınca sesler geri geliyor yardım eder misiniz?
BLCK_HCKR Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 147 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 Çözdün mü acaba? Bende de aynı sorun var kulaklığa 750TL para verdim çöp oldu.
B BatuhanBaruonu Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 60 15 Eylül 2020 #3 BLCK_HCKR dedi: Çözdün mü acaba? Bende de aynı sorun var kulaklığa 750TL para verdim çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim üzgünüm
BLCK_HCKR dedi: Çözdün mü acaba? Bende de aynı sorun var kulaklığa 750TL para verdim çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır çözemedim üzgünüm