Bluetooth kulaklık seste gecikme oluyor

Makaleler
2
Arkadaşlar Bluetooth kulaklık kullanmaya başladım ve ses yaklaşım yarım saniye falan geç geliyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? Sonuçta kablosuz bir teknolojiden bahsediyoruz, gecikme illa yaşanabilir.

Dipnot : Bu gecikme telefonda olmayıp, bilgisayarda oluyor

Piranha-2203
Öncelikle elbet bir gecikme yaşanacaktır, siz fark etseniz de etmeseniz de. Bilgisayarların bluetooth özelliği telefonlara kıyasla daha düşüktür. Özellikle eski bir bilgisayarsa bu kaçınılmazdır. Telefonlarda sıkça kullanıldığından bağlantı aralığı daha yüksek olur ve daha kaliteli bir bağlantı sağlanır.

İsterseniz piyano müziği dinleyin, anahtara bastığında birazcık gecikme yaşandığını fark edersiniz. Ayrıca bu tür kulaklıkları pek önermiyorum, kaliteleri yüksek değil ve her türlü soruna açıklar.

Telefonunuzun ve bilgisayarınızın desteklediği Bluetooth sürümü farkından kaynaklanıyor olabilir.

Sanırsam böyle bir sebepten olabilir. Kulaklığı aylardır kullanıyorum bilgisayara ilk kez taktım ve yaklaşık yarım saniyeye yakın bir gecikme fark ettim.
Tabii olası. Dediğim gibi bluetooth teknolojisi bilgisayarlarda telefona kıyasla daha gelişmemiştir.

Güncel driverleri kurmayı denediniz mi?
Maalesef deneyemedim, driver'i bulamıyorum. Drp.su'da var lakin oradan kurmak da istemiyorum.
Bende 1.7.1021.3000 sürümü varken, güncel sürüm 1.8.1030.3010

--Güncel driver ile gecikme neredeyse sıfıra indi. Emeği geçen herkese teşekkürler.--

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…