H halil313131 Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 brightlord dedi: 2-3 hafta kullandım, belki farkında olmadan bir şey yaptım diyeceğim ama format attım, hala öyle bir sıkıntım yok, belki de sorun Bluetooth dongledadır. Genişletmek için tıkla... Peki benim de Bluetooth kulaklık olarak kulaklık kullansam mikrofon olarak ayrı kablolu mikrofon kullansam olmaz mı?
brightlord dedi: 2-3 hafta kullandım, belki farkında olmadan bir şey yaptım diyeceğim ama format attım, hala öyle bir sıkıntım yok, belki de sorun Bluetooth dongledadır. Genişletmek için tıkla... Peki benim de Bluetooth kulaklık olarak kulaklık kullansam mikrofon olarak ayrı kablolu mikrofon kullansam olmaz mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Mayıs 2023 #2 Olur. Denetim Masasında Ses Aygıtlarından varsayılan kayıt cihazını kablolu taktığınız mikrofonu seçmeniz yeterli.
Olur. Denetim Masasında Ses Aygıtlarından varsayılan kayıt cihazını kablolu taktığınız mikrofonu seçmeniz yeterli.