Bluetooth kulaklıkta ses takılması nasıl düzeltilir?

Tetsunaru

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım ve her şeyi düzgün anakart da ne bir bozukluk ne de parçalarında yamulma vardı tek tek kontrol ettim. Anakart MSI Z790 Gaming Plus Wi-Fi modeli bu arada. Windows 11 kullanıyorum ve Bluetooth kulaklığı bağladığımda kasanın yakınındayken takılsa da ses en azından ses geliyor. Ancak bildiğin kasadan 50 cm bile uzaklaşınca ses gidiyor ya da aşırı kısık ve çok fazla kesilerek geliyor. Bütün sürücüleri güncelledim aygıt yöneticisnde. Bütün MSI driverlar güncelli ve inik. BIOS'u yeni güncelledim ve Windows 11 en güncelini kullanıyorum ancak hala ses gidiyor azıcık uzaklaşınca. Bunun çözüm yolu var mı? Ne Windows ayalarında sorun gideri işe yarıyor ne de başka bir şeyi. En sonun da gidip eski bilgisayarda ki gibi dongle alacağım. Sonradan düzenleme eski bilgisayar da Windows 10 vardı ve dongle kullanıyordum ve neredeyse 0 takılma vardı ve bilgisayardan 5 -6 metre uzaklaşıncaya kadar sorun çıkarmıyordu.

Bunu boşuna açtım benim aptallığım anakartın içinden çıkan anteni takmamışım 2 gündür mal mal uğraşıyorum. Nasıl çözülecek diye. Aynı sorunu yaşayan olursa anakart kutunuza bakın, üç şeklinde bir alet olması lazım. Bluetooth ve Wi-Fi anteni diye geçiyor. Benim gibi mal mal aramayın. Bu kadar sorun çözüldü nasıl aklınarak :)

Dosya Ekleri

• 51qvOG4w2aL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    51qvOG4w2aL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı