Bluetooth mouse ışık yok

Hocam mouse bluetooth olarak değil USB alıcılı olarak görünüyor. USB alıcısını bilgisayarınızda çalıştığından emin olduğunuz bir porta taktıktan sonra farenini de güç tulunu açmayı unutmayın. Normalde ışıkları yanan bir model mi? Yani pili taktığınız an pil durumu veya cihazın çalıştığına dair bir ışık yanıyor muydu? Yoksa çalışsa da bilgisayarda hareket mi etmiyor? Ona göre fare veya alıcı sorunlu diyebiliriz.
 
Pilin dolu olduğuna emin misiniz? Bir de mouse modeli ne.

Hocam mouse Bluetooth olarak değil USB alıcılı olarak görünüyor. USB alıcısını bilgisayarınızda çalıştığından emin olduğunuz bir porta taktıktan sonra farenini de güç tulunu açmayı unutmayın. Normalde ışıkları yanan bir model mi? Yani pili taktığınız an pil durumu veya cihazın çalıştığına dair bir ışık yanıyor muydu? Yoksa çalışsa da bilgisayarda hareket mi etmiyor? Ona göre fare veya alıcı sorunlu diyebiliriz.

Mouse yeni aldım mouse ısıgı normalde yanıyor ama aldıgımda yanmıyor taktıgım zaman Aygıt Yöneticisi'nden de gozukmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün içerisinde çıkan kullanım kılavuzuna da bir göz atmanızı tavsiye ederim. En kötü ihtimalle bozuktur ve iadesini yaparsınız. Kutusunu falan atmayın.

Hocam yani şimdi ben laptopa hiçbir şey takmadan Bluetooth mouse alayım deme.

Hocam yani şimdi ben laptopa hiçbir şey takmadan Bluetooth mouse alayım deme.

@KafadanKontak hocam eğer oyle bir mouse alacaksam Max 300 350TL'ye mouse önerir misinz Bluetooth'lu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayarınızda bluetooth alıcı varsa tabii ki bluetooth alabilirsiniz. Ama USB alıcılılar biraz daha stabil çalışırlar genelde.

Hem usb hem bluetooth şu olabilir:

Ama sadece usb alıcılı şunu da alabilrisin:

 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı