Arkadaşlar iyi günler, laptopumda kullanmak üzere Bluetooth arayışına girdim. Microsoft'un bir modelini buldum hoş duruyor, bu modeli daha önce kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
Başka 200 TL'yi zorlamayacak şekilde mouse önerilerinize de açığım.
(Konuyu yanlışlıkla oyun faresi başlığı altında açmışım, oyun faresi olmazsa sevinirim.)
Ya bana da lazım Bluetooth mouse. Monster notebook aldım ama üç adet USB portu var ve yetmiyor. USB çoğaltıcı zarar verir mi acaba diye korkuyorum. Oyun için de kullanacağım için Bluetooth mouse iyi olur mu bilmiyorum. Ya USB çoğaltıcı alıp onu kullanacağım, ya da Bluetooth mouse alacağım. Hangisini önerirsiniz? Daha önce USB çoğaltıcı kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi? Anakart falan yanmasın da.
@Ejderha Rüyası Hocam mouse un fiyatı 2 günde 80 lira zamlanmmış ama ben bu mouse u aldım, bugün geldi. Mouse ı genel olarak beğendim sessiz ve sade. Eksi olarak söyleyebileceğim yönü ise mouse oyun fareleri kadar zeminde kaymıyor. Alırken bunu göz önünde bulundurun.