Bluetooth Mouse Önerisi

EFSANEBRAD

Megapat
Yer
KSK İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Memur
Tabletim'de ve Amazon Fire Tv’de kullanmak için, 150-200 TL civarında Mouse bakıyorum. En önemlisi kullandığım cihazlarda USB girişi olmadığı için pek fazla seçenek yok gibi, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü kullanarak yelpazeyi genişletebilirsin. Şahsen LOGITECH M185 modelini önerebilirim. Tabiri caizse taş gibi mause. Duvara fırlatsan yine de çalışmaya devam edebilir.

Dönüştürücü kullanarak yelpazeyi genişletebilirsin. Şahsen LOGITECH M185 modelini önerebilirim. Tabiri caizse taş gibi mause. Duvara fırlatsan yine de çalışmaya devam edebilir.
Dönüştürücü kullanmak istemiyorum daha doğrusu pek uyumlu çalışmıyor. USB alıcısız bir mouse istiyorum bu yüzden.

Kardeşim tabletteki bir kaç oyunu oynamak için Microsoft Mobile Mouse 3600 modelini satın almıştı. Ara ara kullanıyor, sizinde işinize yarayabilir.

Kardeşim tabletteki bir kaç oyunu oynamak için Microsoft Mobile Mouse 3600 modelini satın almıştı. Ara ara kullanıyor, sizinde işinize yarayabilir.
Harika bu. Benim Microsoft 1453 ile aynı tasarıma sahip üstelik. Hem de alıcı gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…