Bluetooth Mouse Tavsiyesi

Ve-ge

Kilopat
Huawei Matebook 13 kullanıyorum. Alıcıya gerek olmadan bilgisayara bluetooth ile bağlayabileceğim bir fare arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çin'den Huawei fare sipariş etmiştim fakat 2 ay oldu gelmedi, geleceğe de benzemiyor.

Bütçe ve oyuncu faresi mi yoksa normal bir fare mi istediğinizi belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz.
Ama bana kalacak olursa logitech in M serisinden başkasına yönelme.

Son düzenleme:
2014'ten beri Logitech M185 kullanıyorum. Yeri geldi oyun bile oynadım rahat rahat. Pili 1 yıl gidiyor. Hala piyasadaysa önerebileceğim tek marka, model budur. 6 yıl bir mouse için bence "fazlafazlafazlafazla" dayanıklı olduğunun göstergesi, ayrıca çok aşırı da rahat. Başka mouse kullanamıyorum, değiştirmeye çalıştım ama olmadı.

Bütçe ve oyuncu faresi mi yoksa normal bir fare mi istediğinizi belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz.
Ama bana kalacak olursa logitech in M serisinden başkasına yönelme.
Normal fare bütçe 200 lira civarı.
N11'de 70 liraya var. USB alıcıyı takmadan bilgisayarın bluetoothu ile kullanabilecek miyim?
Bilgisayarın USB-A girişi olmadığı için ya type C adaptörü ya da direkt bluetooth ile bilgisayara bağlayabileceğim bir şey lazım.
Matebook ile oyun oynamazsın sanırım, Logitech MX Master 2S tavsiye ediyorum.
Kaba ve biraz pahalı geldi.

Ha siz bildiğimiz Bluetooth cihaz istiyorsunuz, ben 2.4GHz kablosuz alıcılı mouse önermişim, kusura bakmayın.

microsoft 3600 bluetooth mouse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…