sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 RAM 8*2 3200mhz SSD veya HDD modeli MND 3K/3K Anakart Asus TUF A520M Plus İşlemci Ryzen 5 5500 Arkadaşlar merhaba, anakartımız Bluetooth desteklemiyor diye biliyorum ancak kablolu ekipmanlar çok sıkıyor beni. Bluetooth ekipmanlara geçmek istyorum ama anakartımızda yok. Bluetooth ekipman alsam kullanabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba, anakartımız Bluetooth desteklemiyor diye biliyorum ancak kablolu ekipmanlar çok sıkıyor beni. Bluetooth ekipmanlara geçmek istyorum ama anakartımızda yok. Bluetooth ekipman alsam kullanabilir miyim?
B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #11 spriggan dedi: Bluetooth dongle alırsan tabii ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu üreten kişi/şirket bizim bilgisayarımıza erişebilir mi? Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Bluetooth dongle alırsan tabii ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu üreten kişi/şirket bizim bilgisayarımıza erişebilir mi?