Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Merhaba, ben bir sistem aldım ama anakartta Bluetooth özelliği yok ve Bluetooth'lu kulaklık kullanıyorum. Nasıl Bluetooth özelliğini kullanabilirim?
Merhaba, ben bir sistem aldım ama anakartta Bluetooth özelliği yok ve Bluetooth'lu kulaklık kullanıyorum. Nasıl Bluetooth özelliğini kullanabilirim?
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 2 Ocak 2024 #2 Sparkyy dedi: Merhaba, ben bir sistem aldım ama anakartta Bluetooth özelliği yok ve Bluetooth'lu kulaklık kullanıyorum. Nasıl Bluetooth özelliğini kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Dongle satın alın. Artı 0 Eksi
Sparkyy dedi: Merhaba, ben bir sistem aldım ama anakartta Bluetooth özelliği yok ve Bluetooth'lu kulaklık kullanıyorum. Nasıl Bluetooth özelliğini kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Dongle satın alın.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Sisteminize Bluetooth özelliği kazandıracak bir Bluetooth adaptörü alabilirsiniz. Örneğin bunun gibi: Amazon.com.tr Sadece sisteminize takmanız yeterli, daha sonra Bluetooth özelliğine sahip olacak ve Bluetooth kulaklığınızı bağlayabileceksiniz. Artı 0 Eksi
Sisteminize Bluetooth özelliği kazandıracak bir Bluetooth adaptörü alabilirsiniz. Örneğin bunun gibi: Amazon.com.tr Sadece sisteminize takmanız yeterli, daha sonra Bluetooth özelliğine sahip olacak ve Bluetooth kulaklığınızı bağlayabileceksiniz.