Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 5 Eylül 2022 #1 Xbox One 8. nesil gamepad almayı düşünüyorum fakat bilgisayarım masaüstü ve bir Bluetooth alıcım yok, ben kablolu dışında gamepadi bilgisayara nasıl bağlayabilirim?
Xbox One 8. nesil gamepad almayı düşünüyorum fakat bilgisayarım masaüstü ve bir Bluetooth alıcım yok, ben kablolu dışında gamepadi bilgisayara nasıl bağlayabilirim?
Baris041 Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 9. nesilde type-c girişi sayesinde oynanıyor ama 8. nesil de type-c girişi yok diye biliyorum
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 5 Eylül 2022 #3 Baris041 dedi: 9. nesilde type-c girişi sayesinde oynanıyor ama 8. nesil de type-c girişi yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yani bluetooth adaptör almam gerek.
Baris041 dedi: 9. nesilde type-c girişi sayesinde oynanıyor ama 8. nesil de type-c girişi yok diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Yani bluetooth adaptör almam gerek.