Bluetooth Over-Ear Kulaklık Önerisi

NooPlayer

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta da söylediğim gibi böyle bir kulaklık arayışındayım. Bütçem max. 400TL. Bluetooth 5.0 olması iyi olur ve Bass ağırlıklı istiyorum. Ben Anker Soundcore Life Q10 diye düşündüm ama fiyat artmış. Baska önerilerinizi de beklerim. Her zaman dediğim gibi şimdiden tüm yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim. İyi günler.

2.el alma ihtimaliniz varsa kesinlikle Sennheiser HD 4.40BT öneririm. 300~500TL bandında bulacağınız belki de rakipsiz BT kulaklıktır. İstanbul'da ikamet ediyorsanız Kanyon AVM Hifilife mağazasında test edebilirsiniz.

Maalesef değilim... O yüzden internete göre oneri isteyecegim.

Anker Q10 kullanıyorum. Cuma indirimlerinde 200TL'e aldım hepsiburada.com üzerinden. Böyle bir şey yok abartarak söylüyorum. 450BT ve 500BT elimden geçmiş biri olarak söylüyorum, ses kalitesi olarak ikisini de katlar. Over-ear olması benim için kesinlikle daha rahat ve konforlu. İlk aldığımda denemek için saydım ve 60 saat kablosuz deneyimim sonunda %20 şarjının kaldığını söylüyordu telefonum (kulaklığın şarjı). Kısacası; ses kalitesi, rahatlık ve şarj süresi olarak fiyatına göre bence rakipsiz (350-400TL için bile bence). Ayrıca kablolu kullanımda pilden yemiyor bu zaten muazzam bir şey. Ben denemek için sadece kablosuz kullanımım sonrası henüz 2.kez şarj etmedim ve hala %90 gösteriyor (15 gün oldu en az) PC başında kablolu olarak kullanıyorum. Telefonda takılırken ve yağış yoksa dışarıda yolculuklarımda vs. kullanıyorum

NOT: Bass seven birisiyimdir. Kulaklığın üzerindeki bass boost tuşu + ekolayzer ile bass yükseltirseniz sürücüler kafanızda sallanır ve net hissediyorsunuz bu durumu. Suyu çıkmış şekilde bass veriyor ama çok abartınca diğer sesler biraz arkada kalabiliyor doğal olarak. Normal insanın dinleyebileceği bass seviyesinde çok güzel işler çıkarıyor (bence).

Merak ettiğim her şey açıklanmış. Teşekkür ederim. Q10 ya da 20 alacağım teşekkür ederim tekrardan. Hepinize iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…