Bluetooth Seçimi

Dostum o zaman bahsettiğin kulaklığı gittigidyordan alıcam bu herhalde replika değildir değilirdir değil mi.
Yanlış anladınız benim bahsettiğim kulaklığın replikası yok. Sizin bahsettiğiniz kulaklıktan bahsettim ben. Dediğim kulaklık Jabra Elite 25e. Google play store'den uygulamayı indirebilirsiniz (yazılım desteği var). Dilerseniz tabii.

Dostum bu aşırı pahalı daha çalışmaya başladım 1-2 yıl içerisinde bir işten para kazanmayı dünüyüorum o zaman ancak bu bütçelere ulaşabilirim daha aile parası
nasıl yani jabra elit diyer bahsettiğin kendine ait uygulaması mı var biraz bahseder misin galiba ikna olmaya başladım

Bahsettiğim kulaklıkta yazılım desteği var. İşte eğer kaybetme durumun olursa cihazın koordinatlarını haritalar üzerinden gösteriyor.(telefon gps'i kullanıyor) Daha sonra eğer evin içinde kaybedersen yüksek ses çıkarabileceği bir yer var uygulamada. Fazla hatırlamıyorum böyle şeyler genel itibari ile.

Dostum bu model jabra sounds+ ile kullanılamıyor galiba sadece jabra asist ile kullanılabiliyor ve ilk yorumda ise 25e modeline neredesyes sövülmüş bir bak istersen

Dostum bu model jabra sounds+ ile kullanılamıyor galiba sadece jabra asist ile kullanılabiliyor ve ilk yorumda ise 25e modeline neredesyes sövülmüş bir bak istersen
Evet sadece Jabra asists ile kullanılabiliyor. Jabra sounds+ kullanmak istiyorsanız 75t gibi yüksek fiyatlı modellere bakmalısınız. Ayrıca ilk yorum derken? Sansürlü bir şekilde atar mısın? Bir aralar kullanıyordum bir problem yaşamadım. Ayrıca birinin sövmesi o ürünü kötü yapmaz. Kullanıcıların deneyimleri farklıdır. Bu sizinde o problemi yaşayacağınız anlamına gelmez. Şans işi bu aletler.
Ayrıca direk karar vermeyin. Bu aleti yıllarca kullanacaksınız. Düşünün, taşının.

Neredesyse söveülmüş dedim herhangi bir küfür yok ama bana 45e modeli daha cazip geldi galiba onu alacağım DD

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (53).png
    60,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…