SelimCi Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Herkese iyi akşamlar. Kullandığım hoparlörün ismini değiştirmek istiyorum ama tüm cihazlarda ayarladığım isimle görünmesini istiyorum. Bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Herkese iyi akşamlar. Kullandığım hoparlörün ismini değiştirmek istiyorum ama tüm cihazlarda ayarladığım isimle görünmesini istiyorum. Bu mümkün mü, mümkünse nasıl yapabilirim?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #2 Normal kendi cihazından değiştir, bluetooth ayarlarından. Kalıcı olur.
SelimCi Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 DarKSaGaa dedi: Normal kendi cihazından değiştir, Bluetooth ayarlarından. Kalıcı olur. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazdan bağlanırken de o isimle gözükmesini istiyorum.
DarKSaGaa dedi: Normal kendi cihazından değiştir, Bluetooth ayarlarından. Kalıcı olur. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazdan bağlanırken de o isimle gözükmesini istiyorum.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #4 Kalıcı oluyor zaten. Diğer cihazlardan da öyle gözükür.
SelimCi Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #5 DarKSaGaa dedi: Kalıcı oluyor zaten. Diğer cihazlardan da öyle gözükür. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kalıcı olmadı.
DarKSaGaa dedi: Kalıcı oluyor zaten. Diğer cihazlardan da öyle gözükür. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat kalıcı olmadı.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #6 SelimCi dedi: Denedim fakat kalıcı olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan deneyin başka yolu yok.
SelimCi dedi: Denedim fakat kalıcı olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan deneyin başka yolu yok.