D Decillion Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımdaki Bluetooth sürücüsü sistem aygıtı olarak gözüküyor. Ne yapacağım? Bluetooth'a bağlanamıyorum.
Arkadaşlar benim bilgisayarımdaki Bluetooth sürücüsü sistem aygıtı olarak gözüküyor. Ne yapacağım? Bluetooth'a bağlanamıyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 25 Temmuz 2024 #2 Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net