G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #11 SPHINXX dedi: @Berkay4154 @Grooveagent teşekkürler. Anladım. Bluetooth modunda olmasakda Bluetooth acık oluyor degılmı teybın. Pekı Bluetooth modu ne ıse yarıyor? Genişletmek için tıkla... Evet BT açık olmasa da BT'yi aktif takip ediyor. Tabii telefon bağlı olacak BT ile.
SPHINXX dedi: @Berkay4154 @Grooveagent teşekkürler. Anladım. Bluetooth modunda olmasakda Bluetooth acık oluyor degılmı teybın. Pekı Bluetooth modu ne ıse yarıyor? Genişletmek için tıkla... Evet BT açık olmasa da BT'yi aktif takip ediyor. Tabii telefon bağlı olacak BT ile.
S SPHINXX Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 120 4 Temmuz 2021 #12 Grooveagent dedi: Evet BT açık olmasa da BT'yi aktif takip ediyor. Tabii telefon bağlı olacak BT ile. Genişletmek için tıkla... Bt modu var bırde o moda geldıgımızde ne oluyor. Bt ıle muzıkmı acıyoruz yada telefona baglanmamızımı saglıyor?
Grooveagent dedi: Evet BT açık olmasa da BT'yi aktif takip ediyor. Tabii telefon bağlı olacak BT ile. Genişletmek için tıkla... Bt modu var bırde o moda geldıgımızde ne oluyor. Bt ıle muzıkmı acıyoruz yada telefona baglanmamızımı saglıyor?
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #13 SPHINXX dedi: BT modu var bir de o moda geldıgımızde ne oluyor. BT ıle muzıkmı acıyoruz ya da telefona baglanmamızımı saglıyor? Genişletmek için tıkla... O zamanda telefondan açtığın müzikleri duyabiliyorsun arabadan.
SPHINXX dedi: BT modu var bir de o moda geldıgımızde ne oluyor. BT ıle muzıkmı acıyoruz ya da telefona baglanmamızımı saglıyor? Genişletmek için tıkla... O zamanda telefondan açtığın müzikleri duyabiliyorsun arabadan.
S SPHINXX Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 120 4 Temmuz 2021 #14 Grooveagent dedi: O zamanda telefondan açtığın müzikleri duyabiliyorsun arabadan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sagol. Bt ıle baglıyız ama radyo dınlıyoruz. Telefondan muzık acsam dınleyemeyız ozaman bt modunda acmam lazım.
Grooveagent dedi: O zamanda telefondan açtığın müzikleri duyabiliyorsun arabadan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sagol. Bt ıle baglıyız ama radyo dınlıyoruz. Telefondan muzık acsam dınleyemeyız ozaman bt modunda acmam lazım.
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #15 Evet BT ile bağlıyken USB'den ya da FM'den müzik çalıyorken telefondan müzik açıp dinyeceksen BT'ye geçmen gerekiyor.
Evet BT ile bağlıyken USB'den ya da FM'den müzik çalıyorken telefondan müzik açıp dinyeceksen BT'ye geçmen gerekiyor.