Bluetooth üzerinden hem akıllı saat hem de Bluetooth kulaklık aynı anda kullanılır mı?

wasterqaz

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. POCO X6 Pro cihazımda Samsung Watch 6 kullanıyorum. JBL veya Philips marka Bluetooth kulak üstü bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bluetooth üzerinden hem saati hem de kulaklığı aynı anda bağlayabilir miyim? Daha önce hiç denemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, merhaba. POCO X6 Pro cihazımda Samsung Watch 6 kullanıyorum. JBL veya Philips marka Bluetooth kulak üstü bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bluetooth üzerinden hem saati hem de kulaklığı aynı anda bağlayabilir miyim? Daha önce hiç denemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Samsung diye mi bilmiyorum ama hem Buds hem de Watch'i aynı anda bğalamıştım. Başka zaman da arabanın Bluetooth'ını ve saati aynı anda bağlamıştım olur muhtemelen.

Evet bağlayabilirsin. Aynı telefon ve saate sahibiz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı