Bluetooth USB adaptör önerisi

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Kulaklık bağlamak için kullanmayı planlıyorum daha sonradan kablosuz olarak donanımlarda bağlayabilirim. Öneri var mıdır acaba? Amazon'da indirimde olan TP-Link ürününü gördüm yorumlarınız neler?

Ben bunu aktif olarak Xbox kolu için kullanıyorum, gecikme yapmıyor. Ama Galaxy Buds 2 kulaklığımı bağladığımda ses yaklaşık olarak yarım saniye gecikiyor ve çok sinir bozucu bir hal alıyor.

UB500 alınır güzel ürün.

Ben bunu aktif olarak Xbox kolu için kullanıyorum, gecikme yapmıyor. Ama Galaxy Buds 2 kulaklığımı bağladığımda ses yaklaşık olarak yarım saniye gecikiyor ve çok sinir bozucu bir hal alıyor.

Hocam Bluetooth üzerinden ses aktarımı çok gecikmeli giriş aygıtlarına göre 5.0 teknolojisinin sorunu adaptörün genel bir sorunu değil.

Hocam ben de Galaxy Buds 2'yi ara sıra bağlamak için kullanacağım ama bu yorum canımı sıktı biraz.

UB500 alınır güzel ürün.

Hocam Bluetooth üzerinden ses aktarımı çok gecikmeli giriş aygıtlarına göre 5.0 teknolojisinin sorunu adaptörün genel bir sorunu değil.
Hocam ben gecikme yaşamak istemiyorum önereceğiniz başka ürün var mı?

Hocam ben de Galaxy Buds 2'yi ara sıra bağlamak için kullanacağım ama bu yorum canımı sıktı biraz.

Hocam ben gecikme yaşamak istemiyorum önereceğiniz başka ürün var mı?

Hocam Samsung cihazda kullanmak dışında çok bir şansınız yok maalesef.

5.1'le de aynı, bence kulaklıktan kaynaklı.

Sadece kulaklıkla alakası yok, 5.0 ile 5.1 arasında neredeyse fark yok zaten hocam, ya Samsung cihaza bağlayıp oyun modunu açacaksınız ya da böyle kullanacaksınız yapacak bir şey yok, Bluetooth sesi gecikmeli veriyor, 2.4 GHz kablosuz kullanmadığınız sürece böyle.
Yani gidip Sennheiser momentum 4 tws falan bağlasanız da gecikme olacak, yani kulaklıkla pek bir alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı