T Talha Tan Megapat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2020 #1 Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve masaüstü bir bilgisayarım var. Bilgisayarımda Bluetooth yok. Bluetooth kulaklığı bağlamak için sanırım Bluetooth USB adaptör isminde bir cihaz lazımmış. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? Gecikme vs olur mu?
Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve masaüstü bir bilgisayarım var. Bilgisayarımda Bluetooth yok. Bluetooth kulaklığı bağlamak için sanırım Bluetooth USB adaptör isminde bir cihaz lazımmış. Önerebileceğiniz bir ürün var mı? Gecikme vs olur mu?
Musa Can Megapat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 445 Çözümler 3 3 Mart 2020 #2 Tp-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör: Amazon.com.tr 30524 Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0 Siyah (): Amazon.com.tr: Apstore Bu 2 üründen birini alabilirsiniz.
Tp-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör: Amazon.com.tr 30524 Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0 Siyah (): Amazon.com.tr: Apstore Bu 2 üründen birini alabilirsiniz.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Musa Can dedi: Tp-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör: Amazon.com.tr 30524 Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0 Siyah (): Amazon.com.tr: Apstore Bu 2 üründen birini alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunların driverını nereden bulabilirim 1-2 ay içerisinde ben de Bluetooth kulaklık alacağım da.
Musa Can dedi: Tp-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör: Amazon.com.tr 30524 Ugreen USB Bluetooth Adaptör V4.0 Siyah (): Amazon.com.tr: Apstore Bu 2 üründen birini alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunların driverını nereden bulabilirim 1-2 ay içerisinde ben de Bluetooth kulaklık alacağım da.
Musa Can Megapat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 445 Çözümler 3 21 Temmuz 2022 #4 Llllaaass dedi: Bunların driverını nereden bulabilirim 1-2 ay içerisinde ben de Bluetooth kulaklık alacağım da. Genişletmek için tıkla... Driver kurmanıza gerek yok, tak çalıştır olarak kullanılıyor. Windows 7 veya XP kullanıyorsanız Download for UB400 | TP-Link buradan indirebilirsiniz.
Llllaaass dedi: Bunların driverını nereden bulabilirim 1-2 ay içerisinde ben de Bluetooth kulaklık alacağım da. Genişletmek için tıkla... Driver kurmanıza gerek yok, tak çalıştır olarak kullanılıyor. Windows 7 veya XP kullanıyorsanız Download for UB400 | TP-Link buradan indirebilirsiniz.