E efearda53 Hectopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 88 7 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, USB dongle almak istiyorum. Mümkünse olabilecek en düşük bütçede, ses kalitesinde kayıp yaşamayacağım bir dongle istiyorum. QCY T5 kullanacağım kulaklık olarak. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, USB dongle almak istiyorum. Mümkünse olabilecek en düşük bütçede, ses kalitesinde kayıp yaşamayacağım bir dongle istiyorum. QCY T5 kullanacağım kulaklık olarak.
FaZEaZ Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 284 Yer Evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Bluetooth 4.0 olması yeterli gibi gözüküyor. Çok fazlasına ihtiyacınız olmayacak.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #3 Sadece müzik için. TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Oyun için. Juo BT400 Bluetooth 4.0 Mini USB Dongle Adaptör Juo BT400 Bluetooth 4.0 Mini USB Dongle Adaptör www.teknostore.com
Sadece müzik için. TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TRUST BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Oyun için. Juo BT400 Bluetooth 4.0 Mini USB Dongle Adaptör Juo BT400 Bluetooth 4.0 Mini USB Dongle Adaptör www.teknostore.com