Bluetooth - Wi-Fi Çakışması

196986

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. JBL GO hoparlörüm var, hoparlörü telefonu bağlayınca iki cihaz da 2.4 GHz üzerinden çalıştığı için internet yavaşlıyor. Modemim 2.4 GHz de 5 GHz de destekliyor fakat modem salonda, salondan odama yetişmesi için range extender kullanıyorum, range extender de sadece 2.4 GHz destekliyor. O yüzden odamda hoparlörü kullanamıyorum. Bir de şöyle bir saçmalık var, 2.4GHz ağ odamda 3 diş çekerken, 5GHz odamda 2 diş çekiyor, sorunumu çözebilirseniz sevinirim.

• 2.4GHz, 5GHz'ye göre daha geniş bir menzile sahiptir.
  • 2.4GHz'de WiFi ve Bluetooth çevrimsel sıra ile çalışır, etrafta çok fazla 2.4GHz sinyali varsa yavaşlama ve kopmalar normaldir.
  • Extender'ı değiştirin, kablolu olarak bağlanın ve ya priz üzerinden internet aktaran ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Extender'ı değiştirmek aklıma geldi fakat fiyatları gereksiz pahalı. Telefona nasıl kablonu bağlayacağım onu anlamadım. O ürünlerin de bir tane örnek linkini bırakırsanız sevinirim, teşekkürler.

Buyrun.

O tplink var bende zaten. Yeni modellerinden almak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…