Bluetooth - Wi-Fi Çakışması

196986

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. JBL GO hoparlörüm var, hoparlörü telefonu bağlayınca iki cihaz da 2.4 GHz üzerinden çalıştığı için internet yavaşlıyor. Modemim 2.4 GHz de 5 GHz de destekliyor fakat modem salonda, salondan odama yetişmesi için range extender kullanıyorum, range extender de sadece 2.4 GHz destekliyor. O yüzden odamda hoparlörü kullanamıyorum. Bir de şöyle bir saçmalık var, 2.4GHz ağ odamda 3 diş çekerken, 5GHz odamda 2 diş çekiyor, sorunumu çözebilirseniz sevinirim.

• 2.4GHz, 5GHz'ye göre daha geniş bir menzile sahiptir.
  • 2.4GHz'de WiFi ve Bluetooth çevrimsel sıra ile çalışır, etrafta çok fazla 2.4GHz sinyali varsa yavaşlama ve kopmalar normaldir.
  • Extender'ı değiştirin, kablolu olarak bağlanın ve ya priz üzerinden internet aktaran ürünleri de tercih edebilirsiniz.

• 2.4GHz, 5GHz'ye göre daha geniş bir menzile sahiptir.
  • 2.4GHz'de WiFi ve Bluetooth çevrimsel sıra ile çalışır, etrafta çok fazla 2.4GHz sinyali varsa yavaşlama ve kopmalar normaldir.
  • Extender'ı değiştirin, kablolu olarak bağlanın ve ya priz üzerinden internet aktaran ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Extender'ı değiştirmek aklıma geldi fakat fiyatları gereksiz pahalı. Telefona nasıl kablonu bağlayacağım onu anlamadım. O ürünlerin de bir tane örnek linkini bırakırsanız sevinirim, teşekkürler.

Extender'ı değiştirmek aklıma geldi fakat fiyatları gereksiz pahalı. Telefona nasıl kablonu bağlayacağım onu anlamadım. O ürünlerin de bir tane örnek linkini bırakırsanız sevinirim, teşekkürler.
Buyrun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı