M MrHell Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #1 Benim farem Bluetooth'lu bazen iyi çalışıyor bazen iyi çalışmıyor yani oyuna giriyorum fareyi kaydırabiliyorum imlec gidiyor ama bir süre sonra kaydırsam bile gitmiyor.
Benim farem Bluetooth'lu bazen iyi çalışıyor bazen iyi çalışmıyor yani oyuna giriyorum fareyi kaydırabiliyorum imlec gidiyor ama bir süre sonra kaydırsam bile gitmiyor.
Bellatrixx Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #2 Oyunlarda Bluetooth mouse genelde çok verimli olmuyor zaten. Eğer çok üst düzey bir şey değilse bir beklentiniz olmasın.
Oyunlarda Bluetooth mouse genelde çok verimli olmuyor zaten. Eğer çok üst düzey bir şey değilse bir beklentiniz olmasın.
M MrHell Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #3 Ben sizden çözüm istedim siz bana başka bişy söylüyosunuz
Bellatrixx Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2021 #4 Pilini değiştirmekten başka elinizden bir şey gelmez. Yani kısaca kablolu güzel bir mouse almanızı öneriyorum.
Pilini değiştirmekten başka elinizden bir şey gelmez. Yani kısaca kablolu güzel bir mouse almanızı öneriyorum.