Bluetooth'ta hands-Free ag gözüküyor

erenify

Femtopat
Katılım
11 Haziran 2023
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba yakın zamanda Bluetooth USB mi kaybettiğim için yeni bir USB aldım ama kulaklık kendisi gözükmektense hands-Free ag hali gözüküyor öncekinde ikisi de gözüküyordu devre dışı bırakıyordum ama gözükmüyor şu an kendi donanımı çözümü nedir?

yardımcı olabilcek yokmu
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    21,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
-Cihazın eşlemesini windowstan iptal edin.
-Kulaklığı kapatın
-Tekrar eşleştirin
- Denetim Masası > Donanım ve Ses > Aygıtlar ve Yazıcılar > Q10'a çift tıklayın > Hizmetler sekmesinde "Telephony" , "Handsfree" ya da "Eller boşta" seçeneğini iptal edin, kutucuk tikini kaldırın.
 
@metalheadbangg merhabalar dediğiniz şeyi yaptım, şuan kulaklık gözükmüyor hands free modunu açtığımda saçma sapan bir kaliteyle çalışıyor ama kapattığımda cihazın kendisi gözükmüyor

benim sorunum stereo gözükmüyor
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bu sorunu başka bluetooth kulaklıklarda ve q10 kullanırken onda da yaşamıştım nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Başka kulaklıklarda eşleme hafızası vardı sıfırlayınca düzeliyordu. Bunda da işe yarayabilir. Anker'e göre şu şekilde sıfırlanıyor:
1) Bir güç kaynağına bağlayın(Type-C şarj)
2) Güç ve ses açma tuşunu 5 saniye basılı tutun (kırmızı mavi ışık art arda yanacak, yanmazsa daha uzun süre basılı tutabilirsiniz.
Böyle bir sıfırlama metodundan haberim bile yoktu ben hep açıkken ya da kapalıyken uzun süre güç tuşuna basılı tutup eşleme moduna zorluyordum :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı