TahaHartavi
Centipat
PS3 kolunu laptopa bağlayıp pes oynamak istiyordum. Geçen de forumda bir arkadaş PS3 kolu önermişti ve laptopa bağlayabileceğimi söyledi. Ama satıcıya sorduğum da Bluetooth olmadığını söyledi. Bu kolu ben kablosuz laptopa bağlayabilir miyim Bluetooth olmadan? Kablosuz kullanmak istiyorum. Bu arada arkadaşın attığı link,
Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
www.gittigidiyor.com
Daha iyi ve daha uygun olan satıcıya güvenebileceğim bir yer var mıdır? Dediğim gibi PS3 kolunu kablosuz bağlamak istiyorum.
Arkadaşın önerdiklerini alsam dediklerimi yapabilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
Sony PS3 Gamepad Joystick PS3 Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PS3 Gamepad Josytick PS3 Oyun Kolu USB Şarj Kablosu 1.8 Metre incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!

Daha iyi ve daha uygun olan satıcıya güvenebileceğim bir yer var mıdır? Dediğim gibi PS3 kolunu kablosuz bağlamak istiyorum.
Arkadaşın önerdiklerini alsam dediklerimi yapabilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
Son düzenleyen: Moderatör: