Blum Coin madenciliği yapılır mı?

voorhes3d

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus EX-A320M Gaming
Ram: Kingston Fury Beast 8GB ddr4
SSD: MSI 500GB m.2
CPU: Ryzen 5 5600
PSU: MSI MAG 550W
GPU: Asus Rog RX570 4GB
Meslek
Öğrenci
Telegram üzerinden Blum Coin madenciliği yapılır mı? Aktif olarak kullanmadığım telefonumdan kazıyorum. Önü açık bir coin gibi duruyor ama bakalım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar telefon/Telegram üzerinden bu tarz coin mining uygulamalarının avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir mi?

Ve sizce mantıklı mı yoksa hiç bulaşılmamalı mı?

Ben de bugün başka bir coin de mining yaptım. Ben de şüpheliyim umarım bir şey olmaz.

Hocam ben notcoin yapmıştım. Avantajı var dezavantajı yok.

Hocam ben notcoin yapmıştım. Avantajı var dezavantajı yok.
Hocam notcoini kaçırdım ben ona yanıyorum, bakalım şu blum denildiği gibi listelenirse hepimiz Andrew Tate olcaz gibi

Ben de bugün başka bir coin de mining yaptım. Ben de şüpheliyim umarım bir şey olmaz.
telegram üzerinden arkası sağlam bi coine yapıyosan bişey olmaz diye düşünüyorum, yine de araştırmadan bilmediğin coinlerle uğraşma derim hocam bu işin dolandırıcısı çok

Para yatırmıyorsun sonuç olarak. Cüzdan bağlanması istenirse de coinin varsa o cüzdanı bağlamazsın boş bir cüzdan bağlarsın olur biter bu kadar korkmanıza gerek yok.

Blum en öne çıkanlardan birisi. Bunun gibi birkaç tane daha var. Notcoini ben 3 telden yaptım iyi bir ekran kartı veya bir sistem parası çıktı Ama tabi ben trade kasamı büyütmek için yaptım.

Yapmayanlar çok şey kaçırıyor. Notcoin kadar olacağını zannetmiyorum o ilk gibiydi yüklü hacim çekti. Ama onun yarısı çeyreği bile olsa çok çok iyi.

Nyan vardı halen var oyunu fazla oynayamadım çok az verdi. Param vardı o da az verdi. Yine de hiç yoktan iyi henüz satmadım yükselirlerse bakarım.

Fırsatları kaçırmayın geç kalıyorsunuz haberiniz olsun

Tavsiye için teşekkürler hocam. Şuan aktif olarak Blum, Yescoin ve MemeFi Coin'i aynı anda 2 farklı numaradan yapıyorum. Duyduğuma göre MemeFi yakında listelenecekmiş, biraz geç kaldım ama yine de 3 5 bişey çıkar diye ümit ediyorum. Notcoin'i kaçırdığım için pişmanım benim için ders oldu, dediğiniz gibi artık kaçırmamaya çalışıyorum.

Hocam yescoin yapıyor musun?

Telefonu açık bırakmana gerek yok. Hem telefon da yıpranmış olur. PC'den 2 hesabı yönetebilirsin.

Kullanmadığım bir telefon hocam PC'ye de çok yüklenmek istemiyorum. İçinde telegram wp buisness icq dışında uygulama yok o yüzden sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…