M MorteL Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 2 adet kol satın aldım. Xbox Game Pass'le beraber oynanacak bir oyun var mı PC de? Blur benzeri bir oyun. Not: Blur Game Pass veya Steam'de yok, o yüzden indiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
2 adet kol satın aldım. Xbox Game Pass'le beraber oynanacak bir oyun var mı PC de? Blur benzeri bir oyun. Not: Blur Game Pass veya Steam'de yok, o yüzden indiremiyorum.
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 NFS Heat, Forza Horizon 5
M MorteL Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 ArdaBeyS dedi: NFS Heat, Forza Horizon 5 Genişletmek için tıkla... 2 kol bağlayıp oynayabiliyor muyuz hocam.
ArdaBeyS dedi: NFS Heat, Forza Horizon 5 Genişletmek için tıkla... 2 kol bağlayıp oynayabiliyor muyuz hocam.
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 MorteL dedi: 2 kol bağlayıp oynayabiliyor muyuz hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yeni nesil bir oyun olduğu için split screen özelliği yok oyunda.
MorteL dedi: 2 kol bağlayıp oynayabiliyor muyuz hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam yeni nesil bir oyun olduğu için split screen özelliği yok oyunda.
M MorteL Centipat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 ArdaBeyS dedi: Maalesef hocam yeni nesil bir oyun olduğu için split screen özelliği yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Blur u indirmenin bir yolu var mıdır peki hocam virüssüz.
ArdaBeyS dedi: Maalesef hocam yeni nesil bir oyun olduğu için split screen özelliği yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Blur u indirmenin bir yolu var mıdır peki hocam virüssüz.