II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 25 Mayıs 2023 #1 Oyunun orijinal versiyonu piyasadan tamamen kalkmış durumda. Muhtemelen crack indirmek zorunda kalacağım. Virüssüz olarak nereden indirmem gerekir?
Oyunun orijinal versiyonu piyasadan tamamen kalkmış durumda. Muhtemelen crack indirmek zorunda kalacağım. Virüssüz olarak nereden indirmem gerekir?
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #2 Forumda korsan yasak diye biliyorum ama? Artı -1 Eksi
F fikiresaygı Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Zephrion dedi: Forumda korsan yasak diye biliyorum ama? Genişletmek için tıkla... Piyasadan çekilmiş, artık satılmayan kazanç elde edilmeyen oyunlar için yasak değil diye biliyorum ama gene de birisinin teyit etmesi lazım Artı 0 Eksi
Zephrion dedi: Forumda korsan yasak diye biliyorum ama? Genişletmek için tıkla... Piyasadan çekilmiş, artık satılmayan kazanç elde edilmeyen oyunlar için yasak değil diye biliyorum ama gene de birisinin teyit etmesi lazım
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 25 Mayıs 2023 #4 Torrent üzerinden indirebilirsin. Bu tarz oyunları indireceğim zaman hep burayı kullanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi