U ufukcr Hectopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2016 #1 Xbox360ce indirerek Blur'u 2 kişi oynayabiliyoruz fakat 3 ve 4. kolu taktığımda algılamıyor. Kolları daha önce de 4 kişi oynamıştım. Yardımcı olabilcek birisi var mı ? Sorunu çözdüm arkadaşlar sağ olun yine de Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2016
Xbox360ce indirerek Blur'u 2 kişi oynayabiliyoruz fakat 3 ve 4. kolu taktığımda algılamıyor. Kolları daha önce de 4 kişi oynamıştım. Yardımcı olabilcek birisi var mı ? Sorunu çözdüm arkadaşlar sağ olun yine de
U Umutmeister Ziyaretçi 1 Aralık 2016 #2 Sorunun çözümünü de paylaşın ki bu sorunu yaşayanlar için zaman kaybı olmasın. Artı 0 Eksi
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakini yapabilirsiniz. NOT: Zaman kaybı olmasın biliyorum konunun dirildiğini. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodakini yapabilirsiniz. NOT: Zaman kaybı olmasın biliyorum konunun dirildiğini.