Bluray Disklere Alt Yazı Eklenir mi?

Türkiye de Matrix gibi kült filmler çok pahalı ayrıca Amazon'da steelbook vs kampanyası oluyor ama Türkçe olmaması çok üzdü beni yapacak bir şey yok, dijital koleksiyon yapacağım sanırım.

@Arda Dayıoğlu Hocam Blu-Ray oynatıcıların desteklediği bir takım kodekler yok mu? Hometech DVD Player'da MP4 uzantılı film seyrettik uzun bir süre, bazı dosyalarda sorun çıkarsa da genelde herhangi bir problem yoktu.

En kötü ihtimalle dediğiniz gibi M2TS --> MKV + altyazı --> M2TS olarak çevrilebilir. İlk çevrimde CQ değerini yüksek tutarak zamandan tasarruf edebilir sanırım.

Koleksiyon için zahmetli olur. Bunu birçok kez yapması gerekecek. Soruyu anlamadım bu arada. Artık elinde .MKV / .MP4 dosyası olduktan sonra bilgisayardan da izleyebilir. Herhangi bir harici oynatıcıya gerek var mı? İlgili dosya, boş bir DVD'ye yazdırılabilir mi bilmiyorum, soru buysa. Bu arada selam dostum.

Size de selamlar hocam

Tamam ufak bir yanlış anlaşılma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…