B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #1 Blurda klavyeyle nasıl ileri gidebilirim?
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 2 Mart 2021 #2 Hiçbir şey anlamadım hocam.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Lionel Messi dedi: Hiçbir şey anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Blur diye araba oyunu varya orda nasıl ileri gidebilirim.
Lionel Messi dedi: Hiçbir şey anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Blur diye araba oyunu varya orda nasıl ileri gidebilirim.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 BeleşciBabo dedi: Blur diye araba oyunu varya orda nasıl ileri gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bakın W çalışmıyorsa. Ok tuşları da olabilir. Ayrıca bu konu neden Güvenlik adı altında açıldı?
BeleşciBabo dedi: Blur diye araba oyunu varya orda nasıl ileri gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan bakın W çalışmıyorsa. Ok tuşları da olabilir. Ayrıca bu konu neden Güvenlik adı altında açıldı?
Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #5 BLUR İsimli araba yarışı oyununda "Gaz" kontrolünümü soruyorsunuz? Gaz: G. Fren: A . olması lazım.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #6 Barış Dinç dedi: BLUR İsimli araba yarışı oyununda "Gaz" kontrolünümü soruyorsunuz? Gaz: G. Fren: A. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Barış Dinç dedi: BLUR İsimli araba yarışı oyununda "Gaz" kontrolünümü soruyorsunuz? Gaz: G. Fren: A. Olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.