Blur'un sevilmesine anlam veremiyorum

Silverhandim

Picopat
Blur oyunu hakkında düşündüklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu oyunun hiç iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Zamanına göre de iyi değil bana göre. Resmen Burnout çakması bir oyun,araba sürmek hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı. Bu kadar yüceltilmesi saçma geliyor bana. İnternette bu oyunu çok seven insanlar görüyorum bana çok ilginç geliyor. Büyük ihtimalle hayatında hiç Burnout 3 Takedown oynamamış insanlardır. Zevkler tabiki farklıdır ona bişey diyemeyiz.

Dostum bu oyunu zamanında PlayStation kafelerde oynardık. 2 kişiyle oynayınca çok mutlu olurduk. O zamanlar çok alternatif yoktu. Eski zamanlarda ki oyunları zamanına göre değerlendir. Mutluyduk o zamanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hicbir araba oyununu cok sevmiyorum. Blur'u hic sevmiyom.

Not: Burnout Dominator oyununu bitirdim. O cok kolay bir oyun ama grafikleri guzel.

Çıktığı seneye göre değerlendirilmeli o zamanlar NFS dışında bu mecraya giren 1-2 oyun daha vardı. Tam da bu sokak yarışı konseptinin trend olduğu zamanlardı o yüzden tuttu.

Dostum bu oyunu zamanında PlayStation kafelerde oynardık. 2 kişiyle oynayınca çok mutlu olurduk. O zamanlar çok alternatif yoktu. Eski zamanlarda ki oyunları zamanına göre değerlendir. Mutluyduk o zamanlar.
İnternette bu oyunun üstüne yarış oyunu yokmuş gibi bir algı var o yüzden paylaşmak istedim. PS3'te oynanabilen split screen yarış oyunu olmamasından kaynaklı bu popülariteyi yakaladı.

Ben çocuklara göre yapılan Mario Kart'tan veya benzeri basit grafikli oyunlardan bıktım. Onun yerine Dodge Viper'la dönemin güzel grafiklerinde roket fırlatmayı tercih ederim, ki hala oynuyorum. Ve evet Burnout serisini hiç oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…