BluTV Dolandırıcılığı

Her türlü işin kurnazlığına kafa çalışıyor. Ufak hesaplar peşinde oldukları için de daha çok kaybediyorlar. Bu sebeple de yerli servislere üye olmuyorum. Girmesi kolay ama çıkması zor. Mutlaka bir ısırık almadan da bırakmıyorlar adamı. Geçmiş olsun, hakkınızı arayın.

Çok saçma bir durum gerçekten, normalde olması gereken 7 gün ücretsiz diyorlar ise 7. günün sonunda kredi kartınızdan para çekmesi gerekiyor. 3. günden para çekmesi gerçekten çok saçma ve dolandırıcılığa girmektedir.

Türk işi. D-Smart işte ne beklersiniz.
Bankaya ödeme iptali yaptırıp bu ücret bedeli karşılığında hizmet almadığınız ücretsiz deneme sürümünden kart bilgileri zorunlu tutulup para çekildi tarzında konuşabilirsiniz.

Arkadaşlar,

Kart bilginlerinizi vererek üye olduğunuz sistemlerden yapılan işlemler MailOrder olarak geçer ve isterseniz içerik bile kullanmış olun bankanızı arayıp rızanız dışında çekim yapıldığını belirtmeniz durumunda bu tutarları geri alırsınız.
Benzer bir olay MacFit üyeliğimde olmuştu ve harcama itirazı ile çatır çatır aldım paramı.

Fiziksel kart yerine sanal kart kullanmanız çok önemli, limitini istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. İstediğiniz zaman kartı kapatıp yeni bir sanal kart alabilirsiniz.
Kredi kartlarından yapılan MailOrder işlemlerden korkmayın. İşlem yapılırken şifre girmediğiniz, işleme ait bir slip olmadığından her zaman siz haklısınız

Kart da para yoksa üyelik işlemini tamamlayamazsınız bilginize.

Ne hikmetse yabancılar bile bizi daha çok düşünüyor Bizimkiler anca "milleti nasıl öperim" düşüncesinde. Bu yüzden gelişemiyoruz ya. Palavra palavra ve palavra

Geçmiş olsun. Bence de Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Bence de Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.
O kadar zor hale getirmeye gerek yok.
Kartı mailorder ve internet işlemlerine kapatın.
Bankanıza da harcama itirazında bulunun ve sonra bir köşeye çekilip olanları izleyin, yanında demli çay iyi gider

Valla yıllardır bu site gibi yerler için Enpara kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…