BluTV hesabını Max'a aktarma

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
Yeni 1 aylık BluTV aboneliği aldım, şimdi girmeye çalıştığımda Max indirin diyor. Neyse indirdim, giriş yapıyorum, şifre veya e-posta hatalı diyor. Şifre unuttum diyorum, kod gönderildi diyor, kod falan gelmiyor. Her yere baktım, gelen giden yok. Sonra hesap oluştura girdim e-postamın hesabı yokmuş. Neyse, hesabı oluşturdum, abonelik istiyor. Şaka gibi bir sistem. Boşa mı gitti şimdi benim BluTV aboneliğim?

Bende sorun yok hocam Subscription kısmında Billed Through Hepsiburada yazıyor.

Bu konuyu gördükten sonra ben de Max indirdim. Önce BluTV girmeye çalıştım, Max indirin yazdı. Sonra Max indirdim ve doğrudan giriş yapmış gibi Max'e giriş yapabildim. Bende de sorun olmadı.

Bende de aynı şekilde "e-posta adresi veya parola hatalı" yazıyor.

@mitatdemir, konuya geri dönüş sağlarsınız. Sorunun ne olduğunu anlayalım.

Gece şifre sıfırlama e postası geldi(baya geç geldi) hemen kolayca sıfırlayıp giriş yaptım sizde bekleyin biraz bence

Bende de aynı sorun var umarım kısa zamanda çözülür The Last of Us 2 izlemek istiyorum.

BluTV desteğe yazdım geri dönüş bekliyorum.

Ben de benzer bir durumdaydım. Ben Max canlı destekle iletişime geçtim BluTV hesabımı kullandığım e postaya ait bir Max hesabım olmadığını ve yeniden abone olmam gerektiğini söylediler. BluTV'yi de müşteri temsilcisi için aradığımda BluTV Max oldu falan gibisinden bir ses kaydı oynattı ve telefon kapandı.

Yıllık Hepsiburada premium üyeliğim vardı, BluTV'yi de kullanıyordum. Ödemede problem yok 1 yıllık ücreti de peşin yatırdım. BluTV'den yanıt gelirse buraya yazarsanız sevinirim.

Şimdi BluTV desteğe yazdım, Max canlı destekle iletişime geçin diye bir e-posta atarak topu direkt Max'e attılar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…