E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Ekim 2023 #11 ysnuz1 dedi: Android olsaydı hiç sorun yaşamadan Google Play'dan yükleyebilirdiniz. Google Play'da olmayan uygulamaları da telefonunuzdan aktarıp indirebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle fakat Android olan versiyonu 50 inçdi, ben 58 aldım.
ysnuz1 dedi: Android olsaydı hiç sorun yaşamadan Google Play'dan yükleyebilirdiniz. Google Play'da olmayan uygulamaları da telefonunuzdan aktarıp indirebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle fakat Android olan versiyonu 50 inçdi, ben 58 aldım.
ysnuz1 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 13 11 Ekim 2023 #12 emirhannk dedi: Hocam öyle fakat Android olan versiyonu 50 inçdi, ben 58 aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Mi Stick alıp kullanın zaten Android versiyonundan farkı kalmaz.
emirhannk dedi: Hocam öyle fakat Android olan versiyonu 50 inçdi, ben 58 aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Mi Stick alıp kullanın zaten Android versiyonundan farkı kalmaz.
ugurcoskunnn Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #13 Android tv box alırsanız istediğiniz tüm uygulamaları yükleyip kullanabilirsiniz. Mi stick veya box gibi
Android tv box alırsanız istediğiniz tüm uygulamaları yükleyip kullanabilirsiniz. Mi stick veya box gibi