BluTV, Max'a dönüşüyor, daha fazla içerik ve daha kaliteli izleme deneyimi sunacak

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Warner Bros satın aldıktan sonra zaten çoğu yeni HBO içeriği ilk günden platforma ekleniyordu. Artık tam anlamıyla bir HBO uygulaması olacağı için muhtemelen yeni veya eski tüm HBO içeriklerini(Ki buna Ben 10, Regular Show gibi Cartoon Network içerikleri de dahil) ekleyeceklerdir. Ayrıca platformun izleme kalitesi de artacakmis.

Platformda neler yer alacak?:
HBO ve Max içerikleri,
Warner Bros. ve DC içerikleri,
Cartoon Network içerikleri,
BluTV'nin Prens vb. kendine ait icerikleri.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BluTV, Hepsiburada Premium ile gelen BluTV aboneliklerinin platform Max'a dönüştükten sonra aynen devam edeceğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada ücretsiz üyeliğini veriyordu devam edecek mi acaba?
BluTV'ye yorum bıraktım. Cevap verirlerse konuyu güncellerim.

@M.Esat "Üyelik koşullarınız aynen devam edecek." dediler. Yani Hepsiburada aboneliklerimiz patlamayacak.

@M.Esat, fiyat konusunda daha avantajlı. The Last of Us izlemek için Hepsiburada Premium üyeliği çekmiştim ve birçok platforma göre içerik kalitesi daha zengin ve ucuz, 50 TL mi ne ücreti var aylık. Ucuz olduğu için ücretine bile bakmıyorum. :D

Güzel haber yanlış hatırlamıyorsam fiyat konusunda avantajlı oluyordu.
Düz BluTV aboneligi ya 150-200 TL diye kalmış aklımda. Hepsiburada Premium iss 49,90 TL.

@490836 150 olmasa bile 100 TL'si kesin var.

Max platformu HBO Max iken zamanında Türkiye'ye sıfırdan gelmekten vazgeçmişlerdi.

Anlaşılan BluTV'nin bilinirliğini kullanıp sonradan adını Max yapmak sıfırdan gelmekten daha cazip gelmiş herhalde Warner Bros.'a

Hepsiburada premium devam edeceği söylendiğinden ile aynı fiyata daha da kaliteli bir hizmet almak güzel olacak gibi.

Amazon Prime'a eskisinden daha da dişli bir rakip olacak gibi Hepsiburada premium.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı