BluTV üyeliğini istediğimiz zaman kapatabilir miyiz?

Merhaba. Ben abimle beraber bazı istediğim dizileri izlemek için BluTV almayı düşünüyorum. İlk defa üyelik açtıracağım için bilgi sahibi değilim. Yaklaşık 2 ay kullanacağız istediğim zaman kapatma şansım var mıdır? Sadece iki kere para ödeyerek yoksa maç izleme üyelikleri gibi yıl olarak mı satın alınıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllık alırsan daha uyguna geliyor. Ama yıllık alırsan kapattıramıyorsun, bir yıl boyunca izliyorsun peşin ödeyip. Ancak aylıkta vazgeçme şansın var. Netflix gibi peşin ödeme yapılıyor. Bir ay sonrasını izliyorsun.
Üye olduğun zaman otomatik çekmeye başlar. Profile girip üyeliği kapat demeniz gerekiyor ödeme günü gelmeden.

Çok teşekkür ederim ben aylık açtırayım zaten çok dizi bağımlısı değilim.

Daha mantıklı, zira şu dönemde yeni yapımlar pandemi süreci nedeniyle ertelendiler. Bir kaç ay sonra beğenirseniz devamını getirebilirsiniz. Ben yıllık aldığım için kapatamıyorum.

İkinci ay da devam etmeye karar verdiğinde, ay başı gelmeden önce aboneliği iptal ettirmeyi dener misin? Aboneliğe devam edersem daha az ücret ödeyeceğimi söyleyen bir mesaj gelmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…